expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Take A Look At This

Monday, 10 October 2011

WINDOW SHOPPING


hari ni aku teman la kawan aku pegi buat medical check up sebab dia baru dapat keje baru..lepas tu aku ajak dia lepak coffee bean kat pavilion..kerana kebosanan aku men'suggest' tengok wayang cite johnny english..aku dah sebulan mengangur..24hb ni baru start keje baru..jadi aku banyak masa untuk melepak..cite tu sangat kelakar tahap cipanzi nak beranak..

lepas habis movie dah xtau nak buat ape..aku pon men'suggest' jom pegi tengok jam chanel..aku tau jam chanel ni mahal aku tengok dr luar je..tapi aku nak tau jugak exact price jam chanel ni..disebabkan sifat ingin tahu yang telah menebal dalam sanubari aku ni aku pon memberanikan diri untuk masuk dalam kedai tu..akan tetapi,,,haaa akan tetapi gitu..aku xla tanya harga jam chanel terus kat brader tu..x manis plak..ape plak pandangan masyarakat kehn..sebab brader tu masa aku mula2 masuk kedai tu dia macam pandang aku ni sengkek sangat..heyy mamat aku ni walaupon aku mengangur aku ade 2 keping visa platinum tau..ko xtentu lagi ade classic..huh..tetiba rasa takbur plak..astagfirullahalazim..huhuhu..

masa dalam kedai tu aku bebuat ler nak tengok jam tissot T-Touch..aku dah banyak kali dah tengok jam tissot ni n harga pon aku dh tau..dan aku akan sambar satu nanti..bukan sekarang ye..nanti..ok k sebenarnye aku nak buat taktik untuk aku dapat tau harga jam chanel tu..lepas dah 5 6 jam aku suruh brader tu bawak kuar aku pon saje tanye harga paling murah jam chanel..aku budget dlm 6k 7k gitu..tepanjat aku nok bila brader tu kata paling murah RM14,000..haa terkesima aku kejap..PALING MURAH RM14,000 YE ANAK-ANAK..tercirit aku nak beli walaupon visa platinum aku sudi membantu..xpe lahhhh...sekian terima kasih..

pastu saje tanye harga jam cartier..brader tu kata paling murah RM7,000..ok la..x la mahal melampau..tapi aku x berapa minat jam mahal2 ni..cukup la dapat pakai tissot t-touch RM3,150..(eleh xmampu tapi cakap xminat konon..huhuhu)..haa kepada korang yang MNAT sangat tu boleh la himpun duit kalau nak beli..huh..

No comments: